Over ons

Wij zijn Pieter en Hillie Visser-Meinsma. Pakweg 30 jaar geleden raakten we als pasgetrouwd stel betrokken bij het bedrijf van Hillies ouders, zij waren in 1980 begonnen met het verhuren van een kamer in hun boerderij. Het pension (zoals dat toen nog heette) werd al snel uitgebreid met ‘kamperen bij de boer’: kamperen naast het vee.  

Een krappe 10 jaar later werden het vee en akkerland verkocht, waardoor een aantal chalets en luxe trekkershutten konden worden gerealiseerd. Samen met de B&B en minicamping was Recreatiebedrijf Meinsma een feit.  

Inmiddels bestaat het familiebedrijf alweer ruim 40 jaar en in 2013 namen wij het over van Hillies ouders. Haar moeder woont nu nog steeds in een eigen huis op het terrein. Het pension is veranderd in een B&B met 4 kamers (met elk een eigen douche en toilet) en het kamperen bij de boer is nog steeds inclusief frisse zeewind, maar dan zonder vee. De chalets en trekkershutten uit 1989 zijn vanbuiten authentiek en traditioneel, maar recent vanbinnen gemoderniseerd.