B&B

In onze boerderij uit 1927 hebben wij een B&B waar we 4 kamers verhuren voor 1 of meer overnachtingen. Elke kamer ziet er anders uit en heeft een eigen douche en toilet. Door de oude steunbalken hebben de verblijven een authentieke uitstraling.  

In de kamers vind je verschillende faciliteiten, zoals een koffiezetapparaat, waterkoker met thee en gratis WiFi. De bedden zijn opgemaakt en ook het badlinnen is inbegrepen. Het verblijf op de begane grond heeft een eigen entree, de drie kamers boven zitten op de plek waar vroeger de zolder zat.  

Op de parkeerplaats is ruimte voor 8 auto's en het ontbijt serveren we in de ontbijtzaal, die ook een bar en zithoek heeft. Onze gasten zijn altijd erg te spreken over het eten, dit bestaat o.a. uit verschillende soorten brood, zoet en hartig beleg, meusli, yoghurt, fruit en sinaasappelsap. Het is ook mogelijk om kosteloos wat brood mee te nemen als je met de fiets weggaat, zo heb je onderweg in elk geval iets te eten.  

Zoek je plek voor maar 1 of 2 nachten, bijvoorbeeld als tussenstop op de fietsroute of vanwege een vroege overtocht naar Ameland of Schiermonnikoog? Neem dan zeker even contact op, want ook bij drukte kunnen we er vaak wel een mouw aan passen.