Recreatiebedrijf Meinsma bevindt zich aan de waddenzeedijk in het Friese vissersdorp Moddergat. Het is een veelzijdig familiebedrijf waar u gastvrij wordt ontvangen en waar u zich heerlijk kunt ontspannen. In het dorp is het bekende museum 't Fiskershúske, tevens beschikt ons dorp over een eigen Wadloopcentrum; kijk op www.wadlopen-moddergat.nl. Op slechts enkele kilometers ligt het gezellige stadje Dokkum, met alle voorzieningen en vertier die U zich maar wenst.

Het prachtige Lauwersmeergebied is een eldorado voor de actieve watersporter en natuurliefhebber. Dit natuurgebied heeft thans ‘Werelderfgoed UNESCO’ – status. De vogelliefhebber kan te kust en te keur in jet vogelgebied ‘Kollumerwaard’. Voor strandliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden op de nabij gelegen Waddeneilanden en/of op het Lauwersmeerstrand.

Vanaf Leeuwarden via Dokkum zijn we goed bereikbaar in 40 minuten en vanaf Groningen via Zoutkamp en Lauwersoog in 45 Minuten. Onze ANWB-aanwijsborden wijzen U vanuit beide richtingen de weg naar Recreatiebedrijf Meinsma. Met het openbaar vervoer zijn we vanuit Dokkum bereikbaar. Het dichtbijzijnde NS-station is in Veenwouden, vanwaar U met de bus via Dokkum Moddergat kunt bereiken.